DogPro susține campania ,,Brâncuși e al meu”

DogPro susține campania ,,Brâncuși e al meu”

DogPro susține campania ,,Brâncuși e al meu” pentru achiziția operei Cumințenia Pământului
A trecut deja aproape o lună de când DogPro s-a implicat în campania de strângere fonduri pentru Cumințenia Pământului, cel puțin o parte din noi, deoarece fiecare dintre noi are deja un program bine stabilit de luni de zile. Cu toate acestea, am considerat necesar să spunem și noi DA unei inițiative care se vrea a fi în folosul culturii românești. Nu spunem acest lucru dintr-un spirit patriotic sau din romantism, ci din dorința de a fi aproape față de valorile unui popor, din dorința de a contribui la eforturile oamenilor de cultură din România, oameni, care de altfel formează o elită a țării și care duc o muncă sisifică. Suntem motivați de faptul că Brâncuși nu a fost doar pentru atunci, nu este nici doar pentru acum, ci o să fie pentru zeci și poate sute de ani. Inițiativa aceasta ne-a părut a fi în contrast cu modul în care ne raportăm noi și societatea noastră doar la ideea de acum.

Suntem conștienți că implicarea DogPro nu cântărește enorm, în tot acest demers, însă fiecare din poziția sa trebuie să contribuie într-un fel la conturarea unei lumi mai bune. De altfel, DogPro, prin activitatea întreprinsă a încercat o responsabilizare a tuturor celor implicați în viața celor pe care îi considerăm cei mai buni prieteni ai omului, cățeii. De-a lungul timpului, în calitate de importatori oficiali ai mărcilor de top SprengerArteroDogtraGappay ne-am implicat în educarea consumatorului român (a deținătorului de câine). Realizam că modul în care le tratăm pe cele necuvântătoare și cele neajutorate este similar cu modul în care îi tratăm, în general, pe cei din jurul nostru.

Prin acest demers, DogPro își dorește să tragă un semnal de alarmă și să invite toți colaboratorii – parteneri de afaceri și clienți să se implice cu toată inima în acest demers al românilor, de strângere de fonduri pentru achizționarea operei lui BrâncușiCumințenia PământuluiBrâncuși e al meu! Donează și tu! ,,Cumințenia Pământului nu este o piatră!”

16 iunie, 2016
Donează și tu pentru Cimințenia Pământului!
DogPro – importator de produse profesionale pentru câini.
Date de contact:
Telefon: 0 752 364 776
E-mail: marketing@dogpro.ro

Postat la 2016-06-16 0 794

Lasa un comentariuLasa un raspuns

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Vizualizate recent

Nici un produs
Compară 0
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online