Află mai multe despre rasa Bichon Frise

Află mai multe despre rasa Bichon Frise

Află mai multe despre rasa Bichon Frise
Pentru că suntem în tandem cu iubitorii de câini, în fiecare zi de joi vom descrie o rasă de căţeluşi. Materialele noastre nu au un scop academic, ci dorim să empatizăm rând pe rând cu fiecare dintre voi. Aşadar, fie ca ai un Bichon Frise acasă, fie că îţi doreşti un căţel şi îţi este greu să te decizi, echipa DogPro pune punctul pe I şi contribuie într-un fel la nevoia ta. 

Căţeluşul vedetă de azi este micul Bichon Frise. Acesta este un căţel vesel şi plăcut. Este mai uşor de îngrijit decât un bebeluş şi mai jucăuş decât acesta. Pentru igena căţeluşului îţi recomandăm Şamponul Artero Blanc, iar pentru styling îţi recomandăm Spray-ul Artero Matt-X Spray-ul Artero Matt-X.

Îi plac plimbările zilnice, dar scurte şi ar da orice pentru un alergat liber pe iarba din parc. Este un căţeluş timid şi sensibil, fiind varianta ideală pentru o personalitate boemă. Bichonul Frise este un căţel prin intermediul căruia poţi să îţi exersezi abilităţile didactice, fiind deosebit de atras de recompense. Dacă esti o persoană care locuieşte singură şi tânjeşte după discuţii interminabile, dar şi după un partener care să fie receptiv la toate temele abordate, recomandarea noastră ţi se potriveşte de minune.

Postat la 2016-04-01 0 319

Lasa un comentariuLasa un raspuns

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Vizualizate recent

Nici un produs
Compară 0
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online