„Urmează lesa cațelului” tău și el te va duce la Raymond’s PetSalon

„Urmează lesa cațelului” tău și el te va duce la Raymond’s PetSalon

Reprezentant DogPro: Bună ziua! Colaborăm de ceva timp și în tot acest timp v-am urmărit activitatea. Ne place mult entuziasmul vostru și primirea pe care o faceți cățeilor în cadrul Raymond’s  PetSalon. Să începem prin a vorbi puțin despre afacerea Raymond’sPetSalon. Ce anume v-a determinat să alegeți acest domeniu de activitate, deoarece aveați multe alte variante, dat fiind faptul că proiectul a fost unul finanțat din fonduri europene?

Raymond’s: Povestea a început cu Raymond, o poezie de bichon maltez, și dragostea pentru animale. Grija pentru animale și dorința ca acestea să fie tratate cu o atingere sensibilă și plină de considerație, atunci când au nevoie de îngrijire specializată, ne-au motivat să creăm Raymond’s Pet Salon. Proiectul finanțat cu sprijinul Uniunii Europene ne-a susținut cu fondurile necesare pentru a începe și pentru a face lucrurile în mod profesionist, respectănd misiunea pe care ne-am asumat-o față de animale, susținută și de slogan-ul:  „Always a gentle and loving touch”.

Raymond s

Reprezentant DogPro: Doresc să vorbim acum despre nivelul la care se situează România în ceea ce privește piața de pet care comparativ cu mediul internațional. Dacă eu îmi doresc să devin groomer ce calități trebuie să am și ce cursuri trebuie să urmez?

Raymond’s: Să iubești animalele, să fii empatic cu ele pentru a le înțelege nevoile, dorințele, problemele. Să fii o persoană calmă, pozitivă.  Energia pe care o emani este simțită imediat de către animăluțele pe care le tunzi.  Vei deveni un groomer bun dacă ești pasionat și curios.  Raymond PetSalon deschide luna aceasta și primul curs de calificare (cu 720 de ore de pregătire teorită și practică) în meseria de Coafor Canin (Groomer), cu standarde reglementate la nivel european.

Reprezentant DogPro: Să presupunem că dețin un cățel, vă rog să îmi spuneți cum ajung la Raymond’sPetSalon? Care sunt serviciile de care poate  beneficia cățelul meu?

Raymond’s: Urmează lesa cațelului tău și el te va duce spre Strada Vespasian, nr 34, corp B. Dacă încă nu este ora lui de

Raymond’s Pet Salonieșit la plimbare ne poti găsi pe Facebook (Raymond’s PetSalon) și pe Instagram (raymonds.petsalon). Acum că sigur ți-am atras atenția, așteptăm să-i faci o programare la numărul de telefon 031.101.13.62. Cațelul tău se va bucura de o băiță relaxantă cu bule de șampon plutind prin aer, tratament pentru blăniță cu keratină sau proteină. Dar stai! Mai bine îți spun câte ceva despre pachetele noastre. Ele includ tuns, conform raselor, produse profesionale special create pentru diferite tipuri de blană, atât pentru cățeluși cât și pentru pisicuțe, servicii de îngrijire a părului, pielii și unghiilor, dar și servicii de styling canin, creponat, întins și vopsit părul.

Reprezentant DogPro: Cățelul meu beneficiază de de servicii complete în cadrul Raymond’sPetSalon, ce pot face eu în tot acest timp în care el este răsfățat de echipa Raymond’sPetSalon?

Raymond’sÎn timp ce așteptați toaletarea animăluțului dumneavoastră, puteți beneficia de atmosfera relaxantă a unui Wellness Club, unic în România, de socializare și entertainement creativ sau puteți alege să răsfoiți o carte din minibiblioteca noastră, să navigați pe internet (wi-fi-ul îl dăm noi), să urmăriți un program la televizor, să alegeți cadoul pe care vreți să-l primiți din partea noastra pentru orice pachet ales (tricou, șapcă, lanternă, pix, pelerină de ploaie pentru cățel, dispenser săculeți), toate astea în timp ce savurați o cafea delicioasă făcută de către o colegă care chiar se pricepe.

Reprezentant DogPro: Cea mai amuzantă experiență și cea mai impresionantă experiență de la momentul lansării Raymond’sPetSalon?

Raymond’s: Partea socială și implicarea Raymond’s PetSalon în comunitate, prin acțiuni concrete și planificate, reprezintă cu adevărat cea mai impresionantă experiență. Asigurăm pro bono servicii de îngrijire a animalelor fără stăpân, găzduite temporar în adăposturile din București, pregătim animalele care urmează a fi date spre adopție, fiecare caz fiind impresionant prin modul în care animalele continuă să aibă încredere în oameni, deși au trăit experiențe neplăcute în trecut. Ne dorim să încurajăm, în acest fel, adopția și să facilităm, pentru iubitorii de animale, preluarea în familie a animalului de companie. Lucrând într-un PetSalon în fiecare zi trăim câte o experiență amuzantă, datorită animăluțelor care au o mocuță  atât de haioasă și ne fac ziua mai frumoasă.

Postat la 2016-04-11 0 308

Lasa un comentariuLasa un raspuns

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Vizualizate recent

Nici un produs
Compară 0
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online