Loading Events

« All Events

𝑸𝑼𝑰𝑪𝑲 & 𝑺𝑨𝑭𝑬 𝑺𝑨𝑳𝑶𝑵 𝑻𝑹𝑰𝑪𝑲𝑺

aprilie 7 @ 9:30 am - 5:30 pm

În data de 𝟕 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, pasionații de toaletaj canin sunt invitați la un seminar de excepție intitulat “𝐐𝐮𝐢𝐜𝐤 & 𝐒𝐚𝐟𝐞 𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧 𝐓𝐫𝐢𝐜𝐤𝐬”, organizat de 𝐝𝐨𝐠𝐏𝐑𝐎.𝐫𝐨 si 𝐈𝐦𝐩𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐭 𝐒𝐭𝐲𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮. Acest eveniment va fi susținut de doi speakeri romani de renume în domeniu: 𝐂ă𝐭ă𝐥𝐢𝐧 𝐍𝐞𝐚𝐠𝐮 și 𝐕𝐚𝐥𝐢 Ș𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢𝐜𝐢, ambii experți groomeri cu o bogată experiență în lumea toaletajului canin și felin.
Seminarul va acoperi o varietate de teme relevante pentru orice salon de toaletaj canin.
-> 𝐕𝐚𝐥𝐢 va oferi participanților un ghid detaliat asupra unor tehnici inovatoare și rapide pentru toaletajul comercial al bichonului.
-> 𝐂ă𝐭ă𝐥𝐢𝐧 va împărtăși secretele lui în ceea ce privește toaletajul de salon și show pentru pisici, aducând în prim-plan tehnici sigure și eficiente care pot fi implementate în mod practic.
🌟 Pe lângă aspectele tehnice, seminarul va include și 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮ț𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐞𝐧ț𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐚𝐥𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, oferind participanților instrumentele necesare pentru a-și optimiza afacerile și a atinge excelența în serviciile oferite.
Locația aleasă, Imperial Pet Styling din Sibiu, adaugă o notă de eleganță și profesionalism evenimentului, oferind un cadru propice pentru învățare și networking.
🗓 𝔻𝕒𝕥𝕖: 07 Aprilie 2024
📍𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: Sibiu, Strada Frunzei nr.9
🎟️Preț: 300 lei/pers
𝑨ș𝒆𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 î𝒏 𝒔𝒂𝒍ă 𝒗𝒂 𝒇𝒊 î𝒏 𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒆𝒂 î𝒏𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆𝒓𝒊𝒊 𝒅𝒖𝒑ă 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒊𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒕ă𝒓𝒊𝒊 𝒕𝒂𝒙𝒆𝒊 𝒅𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒓𝒆.
Pentru multe informații și detalii ne puteți contacta la numărul de telefon ->☎ 𝟬𝟳𝟰𝟲 𝟰𝟬𝟬 𝟯𝟬𝟬
_________________________________________________________________________________________

 

Mai jos o scurtă prezentare a speakerilor, deși mulți dintre voi îi cunoașteți deja.

➠ Cătălin Neagu este o prezență emblematică în domeniul său de activitate de peste 15 ani, dedicându-și pasiunea și expertiza în creșterea atentă a câinilor de rasă Poodle și a pisicilor Persane. A îmbrățișat această vocație cu mult înainte ca termenul “groomer” să fie cunoscut în România, într-o perioadă în care materialele de studiu în acest domeniu erau rare. Cătălin Neagu este un talent innascut, excelând nu doar în tehnicile de toaletare a animalelor, ci și în abilitatea sa de a calma animalele doar prin prezența sa reconfortantă. De-a lungul timpului, a devenit cunoscut ca un adevărat magician în ochii clienților săi.
Deviza sa, “Relax and Grooming!“, reflectă abordarea sa blândă și atentă în relația cu animalele
Cătălin Neagu, nu este la primul său seminar, în trecut, a susținut cu succes un seminar axat pe tema pisicilor în cadrul competiției Master Groom Romania, dovedindu-se a fi un vorbitor captivant și informat. Fiind un speaker cu abilitatea de a împărtăși din bogata sa experiență, Cătălin Neagu devine întotdeauna o prezență tonică și plăcută în cadrul evenimentelor. Publicul îl solicită pentru expertiza sa, iar modul său captivant de a comunica transformă fiecare prezentare într-o oportunitate educativă și inspirațională.
Cu o carieră remarcabilă în spate, Cătălin Neagu s-a impus nu doar ca un maestru al toaletării, ci și ca un profesionist respectat în comunitatea sa. Cu mândrie și pasiune pentru meseria sa, a devenit unul dintre profesorii de seamă ai Artero International Academy în România, contribuind la formarea viitoarelor generații de pasionați in toaletajul canin.
Pe lângă rolul său de profesor la Artero International Academy, Cătălin Neagu este și unul dintre organizatorii competiției Master Groom Romania, aducând astfel contribuții semnificative la promovarea și dezvoltarea industriei de toaletaj canin în țară. Această implicare demonstrează nu doar competența sa profesională, ci și devotamentul său față de evoluția și înaltul standard al acestei meserii.

➠ Vali Ștefanovici are 36 de ani, s-a născut în pitorescul Caransebeș, dar destinul l-a condus să-și construiască o viață plină de pasiune și realizări în vibrantul oraș Timișoara, unde a locuit în ultimii 18 ani. Încă din tinerețe, Vali și-a descoperit dragostea nemărginită pentru animale, aceasta îndrumându-l să urmeze calea Facultății de Medicină Veterinară.

Pe parcursul studiilor sale, a fost captivat de arta toaletajului canin, transformând această pasiune într-o carieră remarcabilă de groomer in ultimii 8 ani. În urmă cu 4 ani, și-a deschis propriul salon, unde a adus la viață visele și dorințele clienților săi, oferind servicii de înaltă calitate.

Cu fiecare tuns și fiecare competiție, Vali a demonstrat că este un maestru al artei toaletajului canin. În ultimii 2 ani, a cucerit scenariul competițiilor de prestigiu, marcându-și prezența în peisajul concursurilor:
2022 – locul I în clasa comercială cu Poodle la Pet Guru Show.
2023 – locul I în clasa Pure Breed Open cu Terrier Negru Rusesc la Pet Guru Show.
2023 – locul III în clasa Poodle Open la Pet Guru Show.
2023 – locul III în clasa Poodle Open la Master Groom Romania.

În ultimul an, Vali Ștefanovici a împărtășit din experiența sa valoroasă și a devenit unul dintre profesorii talentați ai Artero International Academy Romania, contribuind la formarea viitoarelor talente din lumea toaletajului canin. Cu fiecare periuță și fiecare lecție, Vali continuă să împărtășească pasiunea și cunoștințele sale cu entuziasmul caracteristic.

Evenimentul îl poți vedea pe facebook urmând apăsând aici.

Details

Date:
aprilie 7
Time:
9:30 am - 5:30 pm