TRUE ICONIC Spray de Volum Energizant

Este o solutie alcătuită din ingrediente naturale printre care proteine de jojoba și un factor natural hidratant.

Mai multe detalii

150  RON

- +

TI_VE

TI_VE

Produs nou

Brand: TRUE ICONIC

 
Descriere

Acest spray va crește volumul, delicatetea și finețea părului în timpul periajului, dar care nu va creea greutate în blană. De asemenea previne încurcarea și formarea câlților în blană, are efect static și de separare prin restaurarea hidratarii si imbunătătirii structurii firului păr.

Folosit constant va îmbunătății vizibil, condiția, textura și volumul blănii, dar și usurinta la periere și luciul natural al firului de păr.

Spray-ul energizant de volum conține vitamine, minerale și agenți de condiționare pentru a ține blana și pielea în condiții excelente, și care ajută la creșterea firului de părului.

Utilizare: folositi sprayul energizant de volum, cănd blana trece printr-o perioada de schimbare, cănd obsevați că este încurcată și are câlți, când firul de păr este deteriorat, când este folosit fixativ excesiv, sau considerați că nu este tocmai în cele mai bune condiții.

Pulverizați pe zonele afectate înainte de periaj, acesta făcând periatul mult mai uăor.

Scurtează timpul procesului de toaletare și previne firul de păr să se rupă în timpul perierii, dar in acelasi timp re-energizeaza o blana cu firul tocit prin imbunatatirea structurii firului de par.

Se poate folosi pe blana umedă sau uscată.

Cantitate: 300 ml

True Iconic - Rezultatele vorbesc de la sine!

TRUE ICONIC este o gamă uimitoare de produse dezvoltate de Valerie Khoo și Nicolas Tan de la Pawfect Collection. Formulele produselor sunt concepute în USA, dar sunt produse in MALAYEZIA.

Scrieti o recenzie

TRUE ICONIC Spray de Volum Energizant

Este o solutie alcătuită din ingrediente naturale printre care proteine de jojoba și un factor natural hidratant.

Scrieti o recenzie

30 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Nici un produs
Compară 0
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online