Cum cumpar?

In magazinul nostru online este simplu si sigur sa plasezi o comanda. Incercam sa venim cu imbunatatiri permanent pentru metodele de livrare, de plata si suportul oferit clientilor nostri. Daca apar orice fel de neclaritati, te rugam sa ne contactezi. De asemenea daca ai sugestii sau observi erori, neconcordante, te rugam sa ne anunti si vom incerca sa le remediem in scurt timp.

 • Alegerea produselor

  Folosind meniul puteti naviga prin categoriile de produse. In momentul in care considerati ca un produs corespunde cerintelor Dumneavoastra faceti click pe butonul ADAUGA IN COS pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alternativ, puteti utiliza campul de cautare pentru a identifica produsul dorit.

 • Cosul de cumparaturi.

  Faceti click pe COSUL MEU si apoi pe VEZI COSUL pentru a vizualiza produsele retinute.  In acest pas puteti alege cantitatea, adauga sau sterge produse. Faceti click pe butonul ACTUALIZEAZA COSUL pentru a se afisa totalul de plata. In acest pas poti alege si modalitatea de livrare. Dupa ce te asiguri ca totul este completat corect, apasa pe CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII.

 • Transport prin curier

  In cazul in care optati pentru livrarea produselor prin curier rapid, puteti alege intre livrarea la usa sau livrarea in cutii securizate Sameday Easybox. Transportul se aplica pentru comenzile mai mici de 250 lei si tarifele sunt urmatoarele:

  Livrare la usa: 21 lei
  Livrare in locker Sameday easybox: 14.99 lei

 • Finalizare comanda

  In acest pas sunt necesare detaliile de contact si facturare. La final este nevoie sa alegi o modalitate de plata. Apoi pentru a trimite comanda este nu ramane decat sa apesi pe PLASEAZA COMANDA. In acest moment comanda a fost trimisa si va fi preluata de catre departamentul de vanzari, urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp.