Cum platesc?

Pe scurt vei gasi modalitati de plata diverse, care te ajuta sa faci alegerea potrivita nevoilor tale. Poti plati cash in magazin, prin ordin de plata, ramburs la curier, prin card online sau in rate online.

 • Plata cash in magazin

 • Plata prin virament bancar

 • Plata ramburs la curier

  Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura iar chitanta va fi oferita de curier in momentul in care platesti.

  Plata cu cardul Radio Guerrilla si 10% discount

   

  DogPro este avanpost Radio Guerrilla. Ne mandrim sa facem parte din selectia de avanposturi, o emblema pe care o obtin cei care sunt recunoscuti prin calitatea produselor vandute si a serviciilor prestate. Pe aceasta cale, le multumim celor care ne-au recomandat. Aceasta este o metoda de plata care functioneaza atat pentru platile online cat si cele efectuate in magazinul nostru. Daca esti in clubul detinatorilor de card Radio Guerrilla, imediat dupa plata, vei primi inapoi instant 10% sub forma de cashback in contul cardului. Pe langa reducerea aplicata in reteaua de avanposturi, te bucuri de un mastercard premium, acces in Business Lounge Otopeni si asigurare de calatorie gratuita. Mai multe detalii gasesti aici: https://www.guerrillaradio.ro/avanpost/ 

 

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

  Daca ai ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului in pagina securizata a procesatorului de plati.

   – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

  se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

   

   

  Foarte important! Verifica mereu ca linkul de plata in care iti sunt cerute datele cardului bancar sa fie cel al procesatorului de plata euplatesc. Nu suntem responsabili de eventualele fraude care apar in mediul online. Dupa ce alegi aceasta metoda de plata, in pasul urmator, vei fi redirectionat pe un link securizat care va incepe cu https://secure.euplatesc.ro. Verifica acest link inainte de orice plata online.

 • Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

  Banca Transilvania – 12 rate

  BRD Finance – 24 rate

  Alpha Bank – 24 rate

  First Bank – 12 rate

  Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

   

 • Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

   

  Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

  Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

  Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

   

   

   

  Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

 • Rate fara dobanda

 • perioada de gratie de pana la 56 de zile

 • comision zero la toate cumparaturile 

 • plati sigure pe internet

   

  Intra pe www.starbt.rosi afla toate avantajele programului STAR.

   0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

   *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
   0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

   

   

 •  

 • Prin card de credit emis de BRD Finance

   

  Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  –        alegi produsele dorite

  –        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

  a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

  b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

   

  Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

   

 • Prin card de credit emis de Alpha Bank

  “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


  Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la
  comerciantii afiliati acestui serviciu.

  Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

  Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

  Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

  Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”