Salon de toaletaj canin GroomZone

 

Daca tot avem cele mai bune produse profesionale pe langa care am oferit o serie intreaga de seminarii si workshopuri cu cei mai buni groomeri din lume, ne-am gandit sa oferim servicii premium de tuns caini. 

In trecut, mergeam la veterinar unde pe langa consultatie sau tratament, medicul ii oferea si o tunsoare igienica. Intre timp au aparut frizeriile canine, unde mergeai intr-un spatiu dedicat tunsorii cainilor dar mai mult gandite pentru tunsorile scurte, facute rapid si cel mai des fara spalare.  In prezent, avem cosmetice dedicate animalelor de companie, mult mai multa cunoastere si foarte multa pasiune iar frizeria a evoluat. Acum gasim din ce in ce mai des saloane si spa-uri de dog grooming.

Noi avem un GroomZone dedicat, unde personalul este specializat in ingrijirea cateilor si le oferim cele mai bune tratamente. Ii tratam cu sampoane si balsamuri de cea mai buna calitate special concepute pentru blana lor, ii descalcim, ii tundem, ii periem, ii parfumam si ii rasfatam.

Vino in salonul nostru de toaletaj canin si vei vedea diferenta. Salonul nostru este dotat cu cada reglabila de inox, baterie cu termostat, cap de dus cauciucat pentru spumat, masa reglabila de toaletaj, foarfece premium, perii, pieptani, descalcitoare, toate tratamentele posibile pentru blana si piele si nu in ultimul rand pasiune, dragoste pentru animale, rabdare si multa dedicatie.

Pachete GroomZone

Pachet dedicat pentru cateii care vin la maxim 5 saptamani. Include spalare cu doua tipuri de sampon specifice blanitei, balsam/masca pentru regenerare si hidratare, coafat cu produse speciale, retus labute, cap, zona sanitara, taiat unghii, curatat urechi, parfum.

Tarife:

Talie mica (pana in 10 kg): 100 lei
Talie medie (11-20 kg): 150 lei
Tale mare (21-30 kg): 200 lei
Catei cu blana dubla: de la 300 lei

Un mega rasfat care incepe cu doua spalari. Acestea sunt efectuate cu doua tipuri de sampon, balsam/masca aplicate cu un masaj tehnic pentru ca ingredientele speciale sa hidrateze blanita si pielea. Apoi tuns si coafat cu produse profesionale de styling, taiat unghii, curatat urechi, parfum.

Tarife:

Talie mica (pana in 10 kg): 160 lei
Talie medie (11-20 kg): 220 lei
Tale mare (21-30 kg): 300 lei

La prima intalnire vom face o evaluare blanita si ce tunsoare s-ar potrivi catelului. De asemenea vei primi sfaturi de intretinere acasa si o perie sau un pieptan cadou in functie de nevoile blanitei catelui.

Urmeaza marele rasfat care include spalare cu doua tipuri de sampon specifice blanitei, balsam/masca si masaj, tuns si coafat cu produse speciale, taiat unghii, curatat urechi. Vom termina intr-o nota de parfum (la alegere).

Tarife:

Talie mica (pana in 10 kg): 210 lei
Talie medie (11-20 kg): 250 lei
Tale mare (21-30 kg): 320 lei
Catei cu blana dubla: de la 410 lei

Acesta este un pachet dedicat cainilor cu blana dubla, care au nevoie de ingrijire speciala.

Tarife:

– de la 400 lei

Destinat pisicutelor cu care putem interactiona. Spalat cu sampon special conceput pentru blanita si pielea pisicutelor, periat si descalcit blanita, taiat unghii, parfumat.

Tarif:

– de la 130 lei

  Data
  Ora
  Talie catel
  Pachet toaletaj
  Rasa
  Nume catel
  Nume
  Telefon
  Email
  Detalii suplimentare

  *Preturile pot varia in functie de conditia in care se afla blanita
  *Pachetele nu includ descalcirea  (80 lei/h)
  *Ne rezervam dreptul de a refuza cateii agresivi
  *Ne rezervam dreptul de a refuza cateii care au paraziti la nivelul pielii (purici, capuse)
  *Pot fi adaugate costuri extra, de care veti fi anuntat in prealabil (taxa purici/capuse: 30-50 lei | taxa agresivitate: 50 lei)