PET EXPO 2016: RECORD DE VÂNZĂRI PENTRU PRODUSELE DEDICATE ANIMALELOR DE COMPANIE

pet-expo-vanzari

Peste 250.000 de euro au cheltuit iubitorii de animale la cea de-a opta ediție a targului Pet Expo, desfășurată weekendul acesta, în cadrul Romexpo. Potrivit datelor expozanților, ediția din acest an a înregistrat cele mai bune rezultate în vânzările de produse pe durata evenimentului. Pet Expo 2016 în cifre a însemnat: 12.000 de vizitatori însoțiți de peste 2000 de animale de companie, 60 de adopții, 250 de fotografii profesionale și 15 evenimente în Arena Pet Expo.  

Primele statistici ale evenimentului arată o crește a numărului de vizitatori, ediția din acest an înregistrând un numar de 12.000 de intrări. Din datele organizatorilor, aproximativ 2000 dintre aceștia au venit însoțiți de animale de companie majoritatea câini și pisici. Nu au lipsit nici posesorii de dihori, chinchilla, iepurași sau păsari care au venit însoțiti la târg de animalul de companie.

Vestea buna pentru expozanți este creșterea spectaculoasă a bugetelor alocate pentru cumpărături în cadrul targului. Vizitatorii au cheltuit, în medie, 250 euro/mp expus, adică aproximativ 250.000 de euro pe parcursul celor trei zile de expoziție. Creșterea fața de ediția precedentă este de 50% spun expozanții, care în 2015 au încasat o medie de 175 euro/mp expus.

Atracția târgului au fost evenimentele organizate în Arena PetExpo și cele dedicate copiilor. Vizitatorii și-au înscris animalul de companie în concursurile din Arena și au putut câștiga numeroase premii oferite de expozanți.

Cele cinci fundații care au promovat adopțiile de animale în cadrul expoziției au reușit să găsească familii pentru 60 de câini, înregistrând un nou record în istoria  în materie de adopții. Târgul a devenit, astfel, cel mai important reper în domeniu.

Atracția târgului a fost motanul Bossulica, desemnat în această ediție purtătorul de cuvant al Pet Expo. Acesta a primit numeroase like-uri pe pagina de Facebook, care a ajuns la 36.000 de like-uri fiind astfel cel mai cunoscut motan în mediul online. Bossulica a avut un stand propriu în cadrul Pet Expo, unde a putut fi admirat de copii și vizitatorii curioși să îl cunoască.

Ne bucurăm foarte mult că am transformat PetExpo într-un eveniment premium, vizitat de oameni cu un nivel de educație și informare ridicat, cu o atitudine pozitivă și o grijă deosebită pentru animalele lor de companie. Încercăm de la an la an, atât noi organizatorii, cât și expozanții prezenți, să oferim cele mai bune condiții pentru stăpânii de animale, astfel încât ei să plece de la PetExpo cu zambetul pe buze” spune Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *