Kong classic jucărie - mai multe mărimi

Design-ul inovator și cauciucul natural de cea mai bună calitate, pozitionează această jucărie ca standard de calitate de mai bine de 30 de ani.
Recomandat pentru câini adulți.

Mai multe detalii

85  RON

- +

Produs nou

Brand: Kong

 
Descriere

– Rezistența – potrivită pentru câinii cărora le place să roadă datorită cauciucului excepțional din care este realizată.
– Special creată pentru a fi umplută cu diferite delicii, crescând gradul de atractabilitate al jucariei pentru câini.
– Amuzantă – la contactul cu solul genereaza sărituri cu traiectorii imprevizibile, fiind antrenantă pentru jocurile de aport.

Produsul este recomandat în lumea întreagă de către veterinari și dresori.
Sunt disponibile in 5 dimensiuni pentru a satisface câinii din orice rasă.


Este potrivită pentru câinii care sunt distrugători înrăiți ai jucăriilor.
Joaca este importantă pentru menținerea câinelui fericit și sănătos.

XXL - recomandată pentru urmatoarele rase de câini (cu o greutate mai mare de 35 kg): Akita, Alaskan Malamute, American Pit Bull, Bulldog, Doberman, German Shepherd, Golden Retriever, Great Dane, Greyhound, Mastiff, Rhodesian Ridgeback, Rottweiler, Saint Bernard, Staffordshire Terrier, Weimaraner.

XL - recomandată pentru urmatoarele rase de câini (cu o greutate între 25 și 40 kg): Akita, Alaskan Malamute, American Pitbull, Basset Hound, Boxer, Bulldog, Chow Chow, Collie, Doberman, Dalmation, German Shepherd, Golden Retriever, Grey Hound, Irish Setter, Keeshond, Labrador Retriever.

L - recomandată pentru urmatoarele rase de câini (cu o greutate între 5 și 30 kg): Basset Hound, Boxer,German Shepherd, Golden Retriever.

M - recomandată pentru urmatoarele rase de câini (cu o greutate între 5 și 15 kg): Beagle, Bichon, Boston Terrier, Brittany, Cocker Spaniel, Dachshund, Fox.

S - recomandată pentru urmatoarele rase de câini (cu o greutate între 1 și 10 kg): Bichon, Chihuahua, Fox Terrier, Lhasa Apso, Maltese, Poodle (toy), Schnauzer pitic

Culoare: rosu

Fabricata în SUA

Scrieti o recenzie

Kong classic jucărie - mai multe mărimi

Design-ul inovator și cauciucul natural de cea mai bună calitate, pozitionează această jucărie ca standard de calitate de mai bine de 30 de ani.
Recomandat pentru câini adulți.

Scrieti o recenzie

17 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Nici un produs
Compară 0
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online